Thorsten Fink renunţă la FC Basel pentru a prelua pe Hamburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thorsten Fink
Thorsten Fink

Thorsten Fink avea contract până în 2013 cu gruparea elveţiană.

Germanul Thorsten Fink, antrenor din 2009 la FC Basel, adversara formaţiei Oţelul Galaţi în Liga Campionilor, a declarat, joi, că va prelua începând de săptămâna viitoare echipa Hamburger SV, care ocupă ultimul loc în Bundesliga. "Totul s-a petrecut foarte repede. Luni voi fi la Hamburg", declarat Fink, pentru postul german de televiziune Sport 1.Thorsten Fink avea contract până în 2013 cu gruparea elveţiană.

După demiterea germanului Michael Oenning în luna septembrie, antrenor interimar la Hamburger SV a fost numit argentinianul Rodolfo Cardoso. La meciul de duminică, cu Freiburg, pe banca tehnică va sta danezul Frank Arnesen, care este director sportiv la gruparea germană, deoarece Cardoso nu are licenţă de antrenor.

Thorsten Fink (43 de ani) a jucat la Bayern Munchen (1997-2003). Ca antrenor, el a pregătit în 2006 formaţia Red Bull Salzbourg, după care în 2008 a preluat pe Ingolstadt (liga a doua germană).

FC Basel este adversara Oţelului în grupa C a Ligii Campionilor, alături de formaţiile Manchester United şi Benfica Lisabona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite