Thorsten Fink: "Cu Oţelul mă aştept să câştigăm, suntem favoriţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Thorsten Fink
Thorsten Fink

Campioana României, Oţelul Galaţi, va debuta, mâine, în deplasare, cu elveţienii de la FC Basel, în grupa C a Ligii Campionilor. Meciul va începe la ora 21.45, şi va putea fi văzut la TVR 1.

Antrenorul FC Basel, Thorsten Fink, a declarat într-un interviu acordat cotidianului "Basler Zeitung" că echipa sa este favorită în meciul cu Oţelul Galaţi din grupa C a Ligii Campionilor, dar că jucătorii săi trebuie să marcheze repede, altfel va fi şi mai greu de desfăcut defensiva oaspeţilor.

"Cu Oţelul mă aştept să câştigăm, jucăm acasă şi plecăm ca favoriţi. Românii sunt bine organizaţi în defensivă. Dacă vom marca repede, ne vom face meciul mai uşor. Dacă nu reuşim, ne va fi greu. Adversarul se bazează pe disciplină şi luptă, trebuie să fim calmi şi să avem răbdare", a spus antrenorul formaţiei elveţiene.

Campioana României, Oţelul Galaţi, va debuta, miercuri, în deplasare, cu elveţienii de la FC Basel, în grupa C a Ligii Campionilor. Cele două echipe se vor mai întâlni în 22 noiembrie, în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite