Thierry Henry exclude revenirea în fotbalul european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul francez Thierry Henry, aflat sub contract cu formaţia nord-americană New York Red Bulls, a declarat că exclude revenirea sa în fotbalul european.

"Am câştigat în Europa tot ce puteam câştiga, iar SUA au reprezentat o provocare pentru mine. Nu voi mai juca pentru un club european", a explicat fostul internaţional francez în vârstă de 33 de ani, într-o conferinţă de presă organizată la Salzburg, oraşul sponsorului formaţiei sale.

Henry a câştigat Liga Campionilor (cu FC Barcelona), campionatele Franţei (cu AS Monaco), Angliei (cu Arsenal Londra) şi Spaniei (de două ori, cu FC Barcelona).

Golgheterul all-time al reprezentativei Franţei (51 de reuşite) a mai spus că europenii subestimează fotbalul din liga nord-americană MLS: "În Europa nu sunt multe echipe care ar putea ajunge la cel mai înalt nivel în MLS, credeţi-mă!".

New York Red Bulls a fost eliminată în primul tur al play-off-ului campionatului, competiţie câştigată de Colorado Rapids şi în care Thierry Henry a reuşit două goluri şi trei pase decisive.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite