Thierry Henry, fluierat copios la Bilbao

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul francez Thierry Henry, ţinta unor critici acerbe în ultimele zile din cauza henţului comis la golul egalizator din meciul Franţa-Irlanda, infracţiune în urma căreia francezii au reuşit calificarea la Mondialul-2010, a fost fluierat copios şi sâmbătă seara, în partida Atlethic Bilbao-FC Barcelona (scor 1-1).

Henry a intrat pe teren în minutul 84 în locul lui Xavi, fiind singura sa apariţie pe terenul stadionului San Mames. De altfel, atacantul francez nu a participat la încălzirea dinaintea partidei, tocmai pentru a evita asemenea manifestări, dar în final antrenorul Josep Guardiola a vrut, potrivit comentatorilor, să testeze reacţia publicului, mai ales în perspectiva El Clasico, de săptămâna viitoare, cu Real Madrid.

Învingătoare la limită în etapa a 11-a (1-0 cu Real Santander), Real Madrid s-a instalat în fruntea clasamentului, cu 28 puncte, urmată de Barcelona - 27 puncte şi FC Sevilla - 25 puncte.

Alte rezultate înregistrate sâmbătă: Tenerife-FC Sevilla (adversara Unirii Urziceni în Liga campionilor) 1-2; Deportivo La Coruna-Atletico Madrid 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite