The Sun: "Valencia şi Rooney, prea buni pentru români"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wayne Rooney
Wayne Rooney

"Valencia şi Rooney, prea buni pentru români", a titrat cotidianul The Sun, după meciul pe care Oţelul Galaţi l-a pierdut, scor 0-2, în deplasare, cu Manchester United, în etapa a patra a grupei C a Ligii Campionilor.

Ziarul The Sun a precizat că Manchester United a muncit pentru o victorie cu "plevuşca Oţelul". "Startul a fost de vis, dar apoi, în ciuda unor şanse de gol, diavolii roşii n-au mai marcat până în minutul 87. United a reuşit meritat al doilea gol, când şutul lui Rooney a fost deviat în plasă. Fără niciun punct, Oţelul a arătat o ambiţie limitată", a subliniat sursa citată.

"Valencia a alungat grijile, dar meciurile de acasă nu par să fie prea confortabile pentru Ferguson. United şi-a complicat drumul printr-o performanță insipidă, presărată cu erori, după un început încurajator (golul lui Valencia), dar cu un final cam dezordonat. Poate că n-a fost aşa jenant ca la înfrângerea cu City, dar să joci aşa cu outsiderii grupei e cam tot pe-acolo. Gazdele aproape că au făcut cadou un gol Oţelului în minutul 42", a scris Daily Mail.

Campioana României, Oţelul Galaţi, a înregistrat a patra înfrângere în grupa C a Ligii Campionilor, din tot atâtea meciuri disputate, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, scor 2-0 (1-0), de echipa engleză Manchester United şi mai are şanse de calificare doar în Liga Europa. Golurile meciului au fost marcate de Valencia, în minutul 8, şi Rooney, în minutul 87.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite