Tevez l-a „omorât“ pe Ferguson

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sărbătoarea cuceririi titlului, atacantul argentinian al lui Manchester City a afişat un mesaj funebru, „R.I.P. Fergie“, la adresa managerului rivalei United, care are 70 de ani.

Imprudenţa lui Carlos Tevez i-a şocat inclusiv pe oficialii propriei sale echipe, care şi-au cerut imediat scuze faţă de Sir Alex Ferguson. 100.000 de fani ai „cetăţenilor" au ieşit pe străzile din Manchester pentru a celebra primul titlu de campioană a Angliei cucerit de City în ultimii 44 de ani. Sărbătoarea a fost stricată însă de un gest inexplicabil comis de una dintre vedetele de 24 de carate ale echipei britanice, argentinianul Carlos Tevez. La un moment dat, „Apaşul" a ridicat deasupra capului un banner uluitor, „R.I.P. Fergie", un atac murdar asupra legendarului manager al rivalei Manchester United, Sir Alex Ferguson.

A fost dat afară de la United

Din câte se pare, Tevez a luat acel banner de la un suporter înfocat, fără să priceapă prea multe din cauza slabelor cunoştinţe de limbă engleză (R.I.P. = Rest in peace, mesaj utilizat la înmormântări).

Totuşi, există şi varianta ca Tevez să se fi răzbunat în mod intenţionat pe Ferguson, cel care l-a dat afară de la United în 2009. O altă explicaţie poate pleca de la o declaraţie dată de Sir Alex în urmă cu ceva timp („Cât voi trăi eu, nu cred că City va câştiga campionatul"), care i-ar fi deranjat serios pe „cetăţeni".

Şocaţi şi ei de cele întâmplate, şefii lui Tevez au încercat să dreagă busuiocul cu un comunicat prin care şi-au cerut scuze în mod oficial faţă de United şi faţă de Ferguson. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite