Tevez s-a răstit la Mancini pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tevez nici nu l-a băgat în seamă pe Milner, preocupat să se certe cu Mancini
Tevez nici nu l-a băgat în seamă pe Milner, preocupat să se certe cu Mancini

Atacantul argentinian al lui Manchester City, Carlos Tevez, a avut o răbufnire nervoasă în faţa antrenorului Roberto Manicni, după ce a fost înlocuit în minutul 90 al meciului cu Bolton, câştigat de "cetăţeni cu 1-0.

Sudamericanul este nemulţumit că tehnicianul îl înlocuieşte mereu, aceasta fiind deja a 11-a oară în care "Apaşul" este scos de pe teren.

În momentul schimbării, Tevez s-a răstit la Manicini reproşându-i decizia luată. Conform cotidianului "The sun", nemulţumirea fotbalisului vine după ce City a obţinut şapte din cele opt victorii în acest sezon în meciuri în care argentinianul a marcat. "Cetăţenii" s-au impus într-un singur meci în care Tevez nu a înscris.

"Carlos nu e deloc mulţumit că este schimbat mereu. Nu era obosit şi a jucat foarte bine, deci nu trebuia schimbat. Lucrul acesta s-a întâmplat întregul sezon şi fotbalistul nu înţelege de ce Mancini procedează astfel", a declarat o persoană din interiorul clubului pentru
"The Sun".

Roberto Mancini a comentat elegant incidentul: "Mă bucur când un jucător nu vrea să iasă de pe teren. Tevez este un jucător foarte important pentru echipă, dar am luat o decizie şi cred că este cea bună".

Cei doi au mai avut un episod tensionat la începutul sezonului, când s-au cerat în vestiar, iar ceilalţi jucători s-au interpus între ei pentru a nu se încăiera.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite