Tevez: „Pentru mine, fotbalul este doar un loc de muncă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carlos Tevez joacă la City din anul 2009
Carlos Tevez joacă la City din anul 2009

Argentinianul de la Manchester City nu mai este fericit, iar principalul motiv este fotbalul. Carlos Tevez spune că nu mai vrea să joace şi că s-a săturat de oamenii care intră în fotbal doar pentru bani.

"Nu mai vreau să joc. M-am săturat de fotbal, dar şi de oamenii care sunt implicaţi în acest sport. Vorbesc foarte serios, nu mai vreau sa joc", a declarat Carlos Tevez pentru Tyc Sports, citat de prosport.ro.

"Nu îmi place că fotbalul a ajuns să se rezume doar la bani. Sunt atât de mulţi agenţi care promovează jucători foarte tineri care nu sunt interesaţi de performanţă, ci vor doar mai mulţi bani. În ziua de azi, toţi jucătorii tineri au impresia că au câştigat ceva în fotbal dacă au două telefoane mobile şi o casă. Sunt mult prea mulţi oameni răi în fotbal şi trebuie să te lupţi cu toţi. M-am săturat", a mai adăugat argentinianul.

Carlos Tevez a criticat apoi şi lipsa de respect a jucătorilor tineri faţă de fotbaliştii consacraţi: "Jucătorii tineri nu au nici un fel de educaţie. Când jucam la Boca Juniors, ascultam tot ce spuneau Martin Palermo sau Juan Roman Riquelme. De aceea nu vreau să îmi ceară socoteală un jucător tânăr. Am câştigat 13 trofee, l-aş lovi dacă nu m-ar respecta".

Argentinianul ştie şi cât va mai juca în Europa: "O să mai joc vreo 3-4 ani fotbal în Europa. După aceea, voi renuntţa. Aş mai juca la Boca doar daca mi-ar cere-o tatăl meu. Altfel, nu aş mai juca în Argentina. Dacă ar fi după mine, aş prefera să mă întorc la viaţa pe care aveam în fostul meu cartier, Fuerte Apache. Nu-mi place viaţa mea de acum. Nu mai vreau să sufăr. Vreau să ma liniştesc. În momentul de faţă, fotbalul este doar o slujbă pentru mine!”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite