Moldova U23 a pierdut (0-5) la Cairo, cu echipa similară a Egiptului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de tineret Under-23 a Moldovei a fost urmărită de ghinion în disputa amicală cu formația similară a Egiptului. După ce a încasat două goluri în prima repriză, discipolii lui Sergiu Chirilov l-au faultat în propriul careu pe Arafat, și arbitrul kenian Sikobe a dictat penalty în favoarea gazdelor. Golul de 3-0 a fost înscris de Mrwan Monsen, care și-a perfectat, astfel, dubla.

Tabela a fost deschisă după 19 minute de joc, când egiptenii au înscris prin mijlocașul Mrwan Monsen

În minutele de prelungiri ale primei părți a meciului, fotbaliștii egipteni și-au dublat avantajul. După o centrare de pe extrema stângă a atacanților gazdelor, Ahmed Sherweda a reluat cu capul din șase metri. Ultimele două reușite ale gazdelor poartă semnătura lui Hussam Arafat și Ally Afefi.

Pentru disputa din această seară, cei doi antrenori, Hany Remzy și Sergiu Chirilov au aliniat următoarele loturi de jucători:

Egipt: 1. Ally Lotfi,4. Ally Gabr, 5. Mohaz Henawy, 6. Ahmed Saep, 7. Ahmed Maher, 9. Mrwan Monsen, 10. Ahmed Shokry, 12. Eslam Rmdan, 14. Hosam Hassan, 19. Ahmed Sherweda, 20. Hosam Arfat.

R. Moldova: 12. Denis Rusu, 2. Veaceslav Posmac, 3. Ștefan Caraulan, 4. Andrei Verbețchi, 7. Artur Ioniță (căpitan), 10. Gheorghe Andronic, 11. Dumitru Vornișel, 14. Iurie Bondarciuc, 16. Sergiu Diulgher, 17. Mihail Paseciniuc, 18. Andrei Radiola


Partida de verificare dintre reprezentativele de tineret Under-23 ale Egiptului și Republicii Moldova are loc pe Stadionul Național din Cairo, cu tribune de 75.000 de locuri. Meciul este arbitrat de o brigadă din Kenia, cu Caleb Amwayi Sikobe la centru.


Remarcabil e faptul că, imediat după disputa moldo-egipteană, începând cu 19.30, pe stadionul național din Cairo, se va juca o altâ întâlnire amicală, care va opune selecționatele Egiptului și Australiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite