Terry: "Putem să o învingem pe United"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manchester United şi Chelsea se vor întâlni duminica viitoare, pe Old Trafford.

Chelsea s-a apropiat la numai trei puncte de Manchester United şi dacă va câştiga meciul direct de săptămâna viitoare va avea prima şansă la câştigarea campionatului. "La un moment dat, între noi şi United erau 18 puncte şi nu credeam că mai pot fi ajunşi. Nu am cedat, iar acum suntem la numai trei puncte în urma lor. United mai are meciuri grele până la final. Putem să o învingem în meci direct", a spus Terry.

Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa antreborului Ancelotti, cel care a reuşit resuscitarea echipei. "Antrenorul a făcut o treabă excelentă. Ne-a îinut în priză tot timpul şi ne-a spus că încă avem şanse la câştigarea campionatului. Cu timpul, şi fanii au început să creadă, iar succesel au tot venit, " mai afirmat fundaşul lui Chelsea.

Manchester United este pe primul loc în clasament, având un avans de trei puncte faţă de Chelsea, cu trei etape înainte de final. Arsenal ocupă locul trei, la şase puncte. Manchester United şi Chelsea se vor întâlni duminica viitoare, pe Old Trafford.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite