Terasa Euro de la bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi clujeni din cartierul Gheorgheni au ales să vizioneze prima partidă a naţionalei României, pe balconul casei scărilor de la primul nivel al blocului în care

Mai mulţi clujeni din cartierul Gheorgheni au ales să vizioneze prima partidă a naţionalei României, pe balconul casei scărilor de la primul nivel al blocului în care locuiesc.

Vizionarea a fost pregătită cu mult timp înaintea începerii meciului. Un televizor a fost amplasat în punctul cel mai vizibil, la înălţime.

A fost instalat un grătar, pe care au fost rumeniţi cârnaţi şi mititei. Berile au fost ţinute în frigiderul barului de la parter şi au fost aduse pe rând, pentru a nu se încălzi. Tricolorul a fost desfăşurat între televizor şi grătar.

Gaşca de vecini a terminat în urale partida în care România a remizat cu Franţa, dar a plecat la culcare doar după al doilea meci al grupei. "Ne-am adunat să sărbătorim împreună debutul ţării noastre la campionatul european. Sperăm să putem vedea împreună, pe balcon, cât mai multe partide ale naţionalei", ne-a spus Sorin Popa, artizanul "mobilizării".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite