Terapie prin cumpărături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alungaţi de ploaie de la antrenament, oamenii lui Piţurcă au petrecut o oră în magazinele şi cafenelele din incinta AFG Arena, aflată la cinci minute de SatisPark, locul de cantonament al

Alungaţi de ploaie de la antrenament, oamenii lui Piţurcă au petrecut o oră în magazinele şi cafenelele din incinta AFG Arena, aflată la cinci minute de SatisPark, locul de cantonament al românilor.

"Tricolorii" s-au împărţit în mai multe "bisericuţe", iar Marius Niculae şi Marica au fost de nedespărţit. Cei doi foşti dinamovişti luptă pentru un loc în centrul atacului României. Titular indiscutabil până de curând, Marica pare că pierde teren în dauna jucătorului lui Inverness, care a avut un sezon bun în Scoţia.

Fotbaliştii echipei naţionale s-au relaxat ieri preţ de o oră într-un centru comercial din St. Gall

Componenţii primei reprezentative, fără antrenorul Victor Piţurcă, dar însoţiţi de "secundul" Ştefan Iovan, au petrecut ieri aproximativ o oră în magazinele şi cafenelele din incinta AFG Arena, aflată la cinci minute de SatisPark, locul de cantonament al "tricolorilor".

Pe "bisericuţe", jucătorii naţionalei au vizitat magazinele complexului comercial, s-au oprit la o cafea sau au citit presa internaţională, din dorinţa de a nu rata nimic din ceea ce se întâmplă în jurul turneului final şi nu numai. Bogdan Lobonţ şi Adi Mutu au fost de nedespărţit.

Cei doi, foşti colegi la Fiorentina timp de şase luni, au petrecut mai bine de 20 de minute într-un magazin multimedia. După ce a văzut toate exponatele pe care vânzătorul le-a prezentat, "Briliantul" s-a decis asupra unui produs pentru laptop, pe care l-a luat, sub atenta supraveghere a portarului dinamovist.

Codrea şi Chivu au citit presa

Paul Codrea a fost cam singuratic la plimbarea de ieri a "tricolorilor". Mijlocaşul primei divizionare din Serie A, Siena, a preferat să se detaşeze de "nebunia" din magazine şi s-a aşezat la o cafenea pentru a citi presa. Fotbalistul a lecturat din scoarţă în scoarţă "Gazzetta dello Sport", cotidian pe care probabil nu-l ratează nici în Italia.

Şi căpitanul echipei naţionale, Cristi Chivu, a dorit să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în sportul internaţional, aşa că a "împrumutat" ziarul de la Codrea.

Raţ, nervos

Unul dintre cei mai agitaţi "tricolori" a fost Răzvan Raţ. Nemulţumit că fotbaliştii nu sunt lăsaţi în pace şi sunt urmăriţi de presă şi la plimbarea din Mall, fundaşul lui Şahtior Doneţk a avut o ieşire necontrolată la adresa unui cameraman, pe care s-a făcut că-l loveşte cu pungile pe care le avea în mână.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite