„Tăticul“ Hector Cuper. L-a făcut mare pe Adi Ilie. Acum face la fel tot cu un fost stelist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hector Cuper
Hector Cuper

Tehnicianul argentinian de 56 de ani le poartă noroc românilor. El l-a antrenat pe Adrian Ilie la Valencia, în cea mai prodigioasă perioadă a carierei fostului fotbalist, iar acum face la fel tot cu un fost stelist. L-a luat la el la echipă, i-a acordat o atenţie desebită iar actualul internaţional nu l-a dezamăgit deloc.

Cel mai ghinionist antrenor din lume după ce a pierdut două finale consecutive de Liga Campionilor, Hector Cuper o antrenează pe Orduspor, ocupanta locului 8 din Superlig, prima ligă de fotbal din Turcia, din vara anului trecut. Tehnicianul argentinian are un început fantastic de an cu noua sa echipă. Orduspor, care a acumulat 13 puncte din 15 posibile din ultimele cinci partide.

La parcursul bun al celor de la Orduspor a contribuit şi Bogdan Stancu, care prin reuşita de azi, a ajuns la borna 9 din clasamentul golgheterilor. Stancu se înţelege perfect cu argentinianul, cel care a crezut în valoarea fotbalistului român., împrumutat de la Galatasaray.

Stancu nu este primul român care se înţelege bine cu Hector Cuper. Argentinianul a mai lucrat şi cu Adi Ilie, dar la Valencia, în perioada 1999 - 2001. A fost cel mai bun moment din cariera de jucător a lui Ilie. În acei ani, Valencia, cu Hector Cuper pe bancă, a pierdut două finale consecutive de Liga Campionilor.

Aş vrea să-l revăd pe Adrian Ilie, dar să nu mă mai servească însă cu acea ţuică pe care mi-a dat-o ultima oară pentru că n-am putut sa ies două zile din casă după ce am băut-o", spunea deunăzi Cuper. Tehnicianul l-a apreciat mult pe Ilie şi ca jucător: „Ilie a fost un tânăr jucător, foarte bun şi cu multe calităţi extraordinare. Sper ca acum, odată cu trecerea anilor, să fi ajuns un om bun şi matur“.-

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite