Târgu Mureş - Dinamo, meci cu trecut întunecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre FCM Târgu Mureş şi Dinamo se anunţă unul cu năbădăi din cauza trecutului. La o precedentă întâlnire dintre cele două echipe, tot în şaisprezecimile de finală ale Cupei

Meciul dintre FCM Târgu Mureş şi Dinamo se anunţă unul cu năbădăi din cauza trecutului.

La o precedentă întâlnire dintre cele două echipe, tot în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, disputată pe data de 21 octombrie 1998, la Târgu Mureş, s-a lăsat cu incidente grave.

La scorul de 1-0 pentru Dinamo, în minutul 73, asistentul Valeriu Banu a fost lovit în cap cu o brichetă, a leşinat şi a fost pe punctul să-şi înghită limba. Partida a fost întreruptă definitiv de către centralul Sorin Vădana, iar echipa-gazdă, care se numea ASA pe atunci, a pierdut la “masa verde” cu scorul de 0-3.

Cu casa închisă

Partida de azi este aşteptată cu mare interes la Târgu Mureş, estimările organizatorilor fiind ca toate cele 5.000 de bilete puse la vânzare să se epuizeze în ciuda preţului destul de piperat de 40 RON.

Dinamoviştii au plecat aseară cu o cursă charter. După toate probabilităţile, antrenorul Mircea Rednic va utiliza jucători mai puţin folosiţi până acum, precum Dolha, în poartă, Izvoranu, Mitea şi Miranda, acesta din urmă jucând în actualul sezon doar la echipa a doua. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite