Târgu-Jiu: Dinamo ameninţă Pandurii cu neprogramarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Litigiul dintre Dinamo şi Pandurii în cazul Iordache nu s-a stins încă deşi jucătorul a părăsit liber de contract echipa din Târgu Jiu.

Controversatul caz al jucătorului Ilie Iordache continuă în aceste zile când clubul Dinamo a ameninţat că va cere neprogramarea celor de la Pandurii pentru meciul cu Rapid deoarece au trecut 30 de zile de la decizia definitivă şi irevocabilă a Curţii de Arbitraj pentru Fotbal în cazul transferului lui Ilie Iordache de la Dinamo la Pandurii.
Conform acestei decizii, Pandurii trebuie să achite şi tranşa a doua, în valoare de 250 000 de euro, din acest transfer, directorul sportiv al celor de la Dinamo, Constantin Dănilescu, declarând ieri pentru site-ul oficial al echipei din Ştefan cel Mare că Pandurii riscă neprogramarea la meciul de azi: "Am înştiinţat Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal de faptul că au trecut 30 de zile de la decizia definitivă. Conform regulamentelor în vigoare, clubul Pandurii Târgu Jiu riscă neprogramarea în această etapă, la meciul din deplasare cu Rapid!"

Atacantul este acum în probe la AEK Atena

Preşedintele gorjenilor, Marin Condescu, declarase după aflarea deciziei CAF că va plăti aceşti bani când va primi un document valabil din partea celor de la Dinamo: „Eu n-am spus niciodată că nu vreau să plătesc banii pentru transferul lui Iordache dar am spus că vreau un document care să stea în picioare. Nu e nici o problemă, am plătit prima tranşă în baza unei decizii definitive şi irevocabile a CSJ. Dacă şi CAF va ajunge la aceiaşi hotărâre, că trebue să plătim pe acel document,  vom plăti în baza deciziei comisiei.” Ilie Iordache a părăsit în urmă cu două săptămâni echipa din Târgu Jiu fiind declarat liber de contract de aceiaşi comisie a FRF, jucătorul fiind acum în probe la AEK Atena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite