Tamaş riscă trei etape de suspendare dacă FA îl va găsi vinovat pentru lovire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) ar putea deschide o anchetă şi ar putea să-l suspende trei etape pe românul Gabi Tamaş pentru comportament violent, după ce fundaşul l-a lovit pe James Vaughan la meciul Norwich City - West Bromwich Albion, scor 0-1.

În minutul 90+3 al întâlnirii de duminică, de la Norwich, fundaşul român al formaţiei WBA l-a lovit cu cotul drept în figură pe fotbalistul gazdelor la un duel pentru o minge centrată de pe partea stângă a atacului formaţiei Norwich, dar arbitrul, situat la aproximativ 14 metri de fază şi mascat de poziţia jucătorilor, nu a văzut incidentul şi a făcut semn ca meciul să continue. Vaughan s-a prăbuşit pe gazon cu faţa însângerată şi a avut nevoie de intervenţia unui chirurg plastician după meci. Incidentul s-a petrecut în faţa porţii oaspeţilor, iar managerul echipei Norwich, Paul Lambert, a estimat că faza presupunea acordarea unui penalti şi eliminarea românului.

"Penaltiul dictat împotriva noastră (n.r. - oaspeţii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă în minutul 75, ratată) a fost o nimica toată ţinând cont de ce a păţit James", a spus Lambert.

Însă tehnicianul echipei West Bromwich, Roy Hodgson, l-a apărat pe Tamaş, spunând că lovitura acestuia nu a fost intenţionată. "În momentul în care Vaughan s-a întors, Tamaş l-a lovit cu cotul, dar sunt sută la sută convins că a fost un gest neintenţionat. Însă pentru Vaughan nu contează dacă a fost intenţie sau un accident, tot este o lovitură dureroasă", a spus Hodgson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite