Tamaş: "Nu poţi să ai o viaţă normală în România, cu presa de acolo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul celor de la West Bromwich Albion, Gai Tamaş, a declarat că în România nu ar putea avea o viaţă normală şi să iasă la restaurant liniştit, din cauza presei, ceea ce nu i s-ar întâmpla în Anglia, unde mass-media este "minunată".

"Când am venit în Anglia, am descris presa ca fiind «prietenii mei», deoarece fac aici lucruri pe care nu le puteam face în România. Nu poţi să ai o viaţă normală cu presa de acolo. Nu pot să ies la restaurant sau să mă relaxez. Nu aş fi putut merge nicăieri după o înfrângere, cu scorul de 6-0, cu Chelsea (n.r. - înfrângerea înregistrată de West Bromwich în prima etapă a campionatului Angliei). Cred că aş fi fost hăituit de presă. Nu am făcut niciodată nimic prin care să îmi fac ţara de ruşine, nimic controversat, şi totuşi ei vor să scrie aceste lucruri. Presa engleză este minunată, în comparaţie cu cea de acolo. Îmi place în Anglia", a spus Tamaş.

Gabriel Tamaş a precizat că se bucură că există în prezent turnee pentru juniori, precum Braşov Junior's Cup, competiţie ce a avut loc în această lună. "Au participat 200 de echipe la turneul de la Braşov. Eu mă pregăteam pentru Chelsea, astfel că am lipsit, dar a fost un mare succes. Susţin turneul pentru că este important să le dau ceva înapoi copiilor din România. Când eram junior, nu aveam astfel de turnee. Nu aveam oportunităţi. Ţara era în schimbare. Acum este mai bine. Pentru mine a fost greu, la fel cum a fost pentru toţi copiii. Am fost inspirat de «Generaţia de Aur». Aceasta era echipa din 1994. Ţara trecuse printr-o schimbare şi ei erau inspiraţia noastră. Erau jucători mari: Hagi, Petrescu, Popescu, Lăcătuş, Dumitrescu, Răducioiu. Acea echipă din '94 este prima pe care mi-o amintesc, a înălţat o naţiune", a adăugat Tamaş.

Formaţia West Bromwich Albion va întâlni, duminică, în deplasare, echipa Liverpool, în etapa a III-a a campionatului Angliei.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite