Tamaş, oscilant cu Manchester United!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul român al celor de la WBA a greşit la golul lui Rooney pentru „diavoli“ şi a „contribuit“ involuntar şi la al doilea. În urmă cu câteva zile, Tamaş a fost exclus de la naţională după ce a băut împreună cu Adrian Mutu înaintea amicalului cu San Marino.

Este clar. Gabi Tamaş nu trece prin cele mai fericite momente. Fundaşul român a fost titular, aseară, în meciul dintre West Bromwich Albion şi Manchester United, scor 1-2, dar evoluţia sa a fost modestă. În minutul 13 al jocului, Tamaş n-a făcut marcaj strâns la Wayne Rooney, care a reuşit să se întoarcă şi a înscris după ce a trimis mingea printre picioarele fundaşului român. Norocul lui s-a numit Shane Long, care a reuşit egalarea pentru Bromwich în minutul 37.

Internaţionalul nostru a mai ieşit la rampă cu 10 minute înainte de terminarea partidei. De data aceasta, Tamaş a fost doar implicat în faza care a precedat al doilea gol al lui United. Ashley Young a trimis în faţa porţii, iar mingea i-a lovit pe Tamaş şi Reid şi a intrat în poarta nefericitului Foster. În ultimul minut de joc, fundaşul român s-a crezut Pele, a vrut să se revanşeze, şi a tras de la 35 de metri, dar mingea s-a dus mult peste poarta lui De Gea.

În ciuda celor două faze negative, englezii au apreciat, în ansamblu, evoluţia lui Tamaş, considerându-l cel mai bun fundaş al lui WBA. „L-a marcat larg pe Rooney la primul gol al lui Manchester United, dar apoi a câştigat majoritatea duelurilor cu atacanţii lui Ferguson", a scris site-ul goal.com, care i-a acordat nota 6 fundaşului român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite