Tamaş, ofertat de o echipă din liga a doua engleză!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamaş, ofertat de o echipă din liga a doua engleză!
Tamaş, ofertat de o echipă din liga a doua engleză!

Căpitanul „câinilor“ a fost aproape de a semna un contract cu West Bromwich Albion, dar Cristi Borcea a declinat oferta de două milioane de euro în ultima clipă. Retrogradaţi în sezonul precedent, englezii îşi întăresc lotul pentru a forţa revenirea în prima divizie.

Roş-albii au fost aproape de a rămâne fără căpitan chiar înaintea „examenului“ de mâine cu Slovan Liberec. Motivul? Cei de la West Bromwich Albion, echipă ce evoluează în prezent în Liga a II-a engleză, dar are ca obiectiv promovarea, caută cu înverşunare un fundaş central de valoare, iar pe lista recomandărilor se afla şi apărătorul de 25 de ani.

Borcea a zis „NU“

Cristi Borcea a fost contactat de reprezentanţi ai formaţiei din Albion, iar propunerea suna extrem de tentant: două milioane de euro pentru club. Banii ce ar fi scăpat „câinii“ de datorii, iar fotbalistul ar fi câştigat 700.000 de euro pe sezon, în condiţiile în care acum el e remunerat cu 200.000 de euro după ce a acceptat micşorarea salariului cu 60 la sută.

Ar fi rămas descoperiţi în apărare

Iniţial, preşedintele executiv al roş-albilor a acceptat oferta englezilor, dar ulterior s-a răzgândit.

Conducătorul dinamovist a luat această decizie din două motive: în primul rând s-ar fi iscat un scandal de proporţii cu suporterii pentru că echipa ar fi rămas fără un jucător de bază tocmai înaintea partidei tur cu cehii de la Slovan şi, apoi, în lot nu sunt jucători care să suplinească cu brio absenţa lui Tamaş pe postul de fundaş central.

Dănciulescu, incert pentru Slovan

Ionel Dănciulescu nu s-a antrenat ieri cu Dinamo, fiind în pericol să rateze disputa de mâine în compania cehilor de la Slovan Liberec. Atacantul alb-roşilor a acuzat dureri mare la spate, intrând pe mâna doctorilor echipei. În cazul în care Dănciulescu va lipsi din play-offul pentru Liga Europa, locul său va fi luat fie de Claudiu Niculescu, fie de Andrei Cristea, în vreme ce Marius Niculae este titular 100%.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite