Tamaş, inclus în echipa etapei din Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Tamaş
Gabi Tamaş

Fundaşul român Gabriel Tamaş a avut o evoluţie apreciată de presa din Anglia pentru prestaţia din partida câştigată de West Bromwich în deplasare, cu Everton, scor 4-1, site-ul Eurosport incluzându-l pe român în echipa etapei a XV-a din Premier League.

"Tamaş a părut puternic şi sigur în timp ce surprinzătoarea echipă West Brom a câştigat cu 4-1 meciul cu Everton", a notat Eurosport.

Nu doar jucătorul român a fost introdus în echipa etapei din Anglia de la West Bromwich. Aceeaşi performanţă a reuşit-o şi mijlocaşul central, Chris Brunt. Acesta din urmă a şi marcat un gol în meciul cu Everton.

Totuşi, jucătorul etapei a fost desemnat atacantul bulgar Dimitar Berbatov, de la Manchester United, care a reuşit cinci goluri în victoria pe care echipa lui a obţinut-o cu Blackburn Rovers, scor 7-1. Doar de patru ori în istoria Premier League un jucător a mai reuşit să înscrie cinci goluri într-o partidă.

Echipa ideală a etapei a XV-a din Premier League: Robert Green (West Ham United) - Micah Richards (Manchester City), Roger Johnson (Birmingham), Gabriel Tamaş (West Brom), Jose Enrique (Newcastle United), Nani (Manchester United), Chris Brunt (West Brom), Scott Parker (West Ham United), Andrei Arshavin (Arsenal) - Dimitar Berbatov (Manchester United), Johan Elmander (Bolton).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite