FOTBAL: Neţoiu: „Ţălnar, o soluţie bună până la iarnă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Neţoiu: „Ţălnar, o soluţie bună până la iarnă”
FOTBAL: Neţoiu: „Ţălnar, o soluţie bună până la iarnă”

UPDATE: Cornel Dinu a confirmat că el va fi noul director al lui Dinamo şi că va face echipă cu Cornel Ţălnar. "Procurorul" a spus că va răspunde pentru rezultatele echipei.

"Am acceptat condiţiile de director tehnic şi tot ce implică această funcţie. Cornel Ţălnar este noul antrenor principal al echipei, atât şi nimic mai mult. S-a luat această decizie şi căutăm să avem cât mai multă stabilitate. Ţălnar va sta pe banca tehnică la meciul cu Gloria Bistriţa. El cunoaşte foarte bine echipa şi de aceea l-am ales pe el. Obiectovele rămân aceleaşi. Îmi place să lucrez în echipă, dar deciziile importante care ţin de situaţia jucătorilor, rezultate îmi aparţin mie. Tot ce sa petrecut ne-a surprins şi ne-a făcut să luăm decizii rapide. Sper că am făcut alegerile logice. E un contract pe un an de zile în care trebuie să ne atingem obiectivele. Sperăm să dăm suporterior un fotbal de calitate", a declarat Dinu.

Neţoiu crede că Ţâlnar merită şansa de a antrena Dinamo măcar până la vară. Tandemul Dinu-Ţălnar este unul bun pentru Dinamo. Dar dacă cei care decid la Dinamo nu au încredere în potenţialul celor doi, atunci mai bine îi ţin până la iarnă, perioadă în care vor avea timp să găsească un alt tehnician. Deşi eu cred că Dinu şi Ţălnar sunt doi antrenori buni care ar merita şansa de a antrena la Dinamo măcar până la vară.

Fostul acţionar dinamovist, Gheorghe Neţoiu, a comentat degringolada de la nivelul băncii tehnice. „Tandemul Dinu-Ţălnar este unul bun pentru Dinamo. Dar dacă cei care decid la Dinamo nu au încredere în potenţialul celor doi, atunci mai bine îi ţin până la iarnă, perioadă în care vor avea timp să găsească un alt tehnician. Deşi eu cred că Dinu şi Ţălnar sunt doi antrenori buni care ar merita şansa de a antrena la Dinamo măcar până la vară”, a conchis Neţoiu. Afaceristul nu crede că Dinamo va reuşi o calificare în primăvara europeană. „Este greu pentru Dinamo în situaţia asta să mai spere la calificare. Deşi mai sunt meciuri, nu cred că vor reuşi să ajungă în primăvara europeană”, a mai spus Neţoiu.

Mai citiţi şi:


Turcu: „Dinu va decide noul antrenor”
Acţionarul dinamoviştilor Vasile Turcu nu ştia că Ţălnar este noul antrenor de la Dinamo. „Consiliul de Administraţie l-a mandatat pe Cornel Dinu să rezolve această problemă. Domnul Dinu va rămâne şi administrator delegat, dar exeperienţa lui ne va ajuta să găsim cea mai bună soliţe pentru banca tehnică. Mister este un dinamovist, dar şi un profesionist”, a spus Turcu.

Ţălnar, noul antrenor?

După demisia lui Ion Marin, şefii din Ştefan cel Mare au avut parte de o zi şi o noapte foarte agitată. Chiar dacă s-au vehiculat nume precum Bonetti, Orac sau Mulţescu, în cele din urmă acţionarii câinilor au decis ca Ţălnar să revină pe banca lui Dinamo.

Cornel Ţălnar a fost ultima oară antrenor în Ştefan cel Mare în primăvara lui 2008 şi a fost înlocuit cu Mircea Rednic în vara aceluiaşi an. Acum, "Ţânţarul" va face echipă cu actualul administrator delegat, Cornel Dinu, care îi va superviza activitatea. Ţălnar revine ca tehnician după o ultimă experienţă la Universitatea Cluj, de unde a fost demis în urmă cu două săptămâni.

UPDATE: Acţionarul Vasile Turcu a confirmat pentru NewsIn, citat de sport.ro, că Dinu va fi noul director tehnic al echipei. "Domnul Cornel Dinu va prelua şi atribuţiile de director tehnic, dar va rămâne şi administrator la club. El va decide cine va fi noul antrenor, are mână liberă. Consiliul de Administraţie l-a mandatat să se ocupe de această chestiune, avem încredere în el, e un simbol pentru Dinamo şi are multă experienţă. Ne-a ajutat mereu când am avut nevoie şi o va face şi acum, sper să fie sănătos. Mister e un mare dinamovist, poate să ajute clubul. Ţălnar şi-a făcut treaba când a fost la Dinamo, dar trebuia susţinut. Dacă Dinu îi dă o mână de ajutor, atunci va fi foarte bine. Ar fi o soluţie bună, chiar pentru titlu!", a spus Turcu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite