Taher evită „ţeapa“ lui Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa a rămas fără bani pentru că iordanianul n-a vrut să plătească până nu e şef şi în acte. Cu primele blocate, fără salarii încasate în ultimele două luni şi fără bani în cont. Aceasta este situaţia cu care se confruntă Rapidul.

În tot acest timp, conducătorii îşi pasează atribuţiunile ca şi cum echipa ar aparţine amândurora şi a niciunuia la un moment dat. Concret, George Copos şi Fathi Taher n-au virat în ultima perioadă niciun cent în conturile clubului. Înţelegerea dintre cei doi oameni de afaceri a fost ca George Copos să-şi cedeze acţiunile, iar Fathi Taher să aducă bani la echipă în calitate de acţionar majoritar.

Cum actele n-au fost semnate încă, iordanianul a refuzat să cheltuiască bani din buzunarul său numai pentru a-l mulţumi pe Copos. Fostul vicepremier s-a folosit de o stratagemă încercând să aducă la echipă un om cu potenţă financiară, dar controlul să rămână în mâinile lui.

Lucru care nu s-a întâmplat din două motive: fie Taher şi-a dat seama de cursa pe care i-a întins-o Copos, fie planurile i-au fost date peste cap de intervenţiile unui grup de persoane din afara clubului. Cert este că Taher nu virează bani în conturile Rapidului, pentru că nu este acţionar majoritar în acte, iar Copos susţine că lucrul acesta se va întâmpla în momentul în care iordanianul o să aducă bani la echipă.

Club falimentar?

După cum stau lucrurile, Rapidul nu e al nimănui, iar dacă situaţia va persista falimentul se va instala în Giuleşti. ”Criza la Rapid e de proporţii. Sper totuşi să se găsească cineva să vrea clubul. Nu vreau să mă gândesc că Taher şi Copos nu se vor înţelege şi nu îşi vor regla conturile”, a spus directorul general al echipei din Giuleşti, Constantin Zotta. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite