Suspendarea lui Mourinho, redusă la un meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strategia pusă la cale de Mourinho nu a fost deloc pe placul celor de la UEFA
Strategia pusă la cale de Mourinho nu a fost deloc pe placul celor de la UEFA

Comisia de Apel a UEFA a redus la un meci suspendarea tehnicianului echipei Real Madrid, Jose Mourinho, pentru conduită nepotrivită la partida cu Ajax Amsterdam, scor 4-0.

Mourinho a fost suspendat iniţial două meciuri, dintre care unul cu suspendare, şi amendat cu 40.000 de euro.

Comisia de Apel a UEFA a redus amenda tehnicianului la 30.000 de euro şi amenda dictată clubului Real Madrid de la 120.000 de euro la 100.000 de euro. Comisia a menţinut, în schimb, amenzile jucătorilor Xabi Alonso (20.000 de euro), Sergio Ramos (20.000 de euro), Iker Casillas (10.000 de euro) şi Jerzy Dudek (5.000 de euro), dictate după evenimentele de la meciul cu Ajax Amsterdam.

UEFA a deschis, în urmă cu două săptămâni, o procedură împotriva clubului Real Madrid, pentu conduita nepotrivită a antrenorului Jose Mourinho şi a jucătorilor Xabi Alonso, Sergio Ramos, Iker Casillas şi Jerzy Dudek, în timpul meciului desfăşurat la Amsterdam, cu Ajax. Conform imaginilor înregistrate, Mourinho i-ar fi cerut portarului de rezervă Jerzy Dudek să-i transmită lui Iker Casillas că Ramos şi Alonso trebuie să forţeze un al doilea cartonaş galben. După ce a discutat cu Dudek, căpitanul madrilenilor i-a spus lui Ramos decizia lui Mourinho, iar acesta mai departe lui Alonso. Cei doi fotbalişti au tras de timp şi au fost eliminaţi în finalul meciului, când Real conducea cu scorul de 4-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite