Surpriză de proporţii! Rooney rămâne la United!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wayne Rooney  EPA
Wayne Rooney EPA

După toată controversa din ultimele zile, Wayne Rooney a semnat un nou contract cu Manchester United, valabil până în 2015.

Atacantul englez, care peste 2 zile va împlini 25 de ani, abia îşi anunţase intenţia de a părăsi clubul de pe Old Trafford, unde joacă din 2004.
"Sunt foarte bucuros că am semnat un nou contrat cu United. În ultimele 2 zile am discutat cu antrenorul şi proprietarii echipei, care m-au convins că aici este locul meu. Am spus şi miercuri că Sir Alex Ferguson e un geniu, iar încrederea şi sprijinul lui m-au convins să rămân."
Surprins zilele trecute de intenţia favoritului său de a părăsi echipa, Alex Ferguson s-a arătat şi el încântat de turnura pe care a luat-o situaţia: "Când eşti parte a unui club, este uneori greu să-ţi dai seama cât de mare este acel club şi e nevoie de genul de evenimente din ultimele zile ca să înţelegi. Cred că Wayne înţelege acum ce club mare este Manchester United."
Rooney, care-şi dorea să plece din cauza lipsei de ambiţie pe care o percepea la actuala sa echipă, părea în ultimele zile aproape de o mutare la "bogaţii" de la Manchester City.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite