Suporterii îl susţin pe Uhrin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia-surpriză a lui Marian Iancu a provocat un cutremur la Timişoara. Atât suporterii, cât şi autorităţile locale implicate la echipă s-au declarat sideraţi de hotărârea preşedintelui

Decizia-surpriză a lui Marian Iancu a provocat un cutremur la Timişoara. Atât suporterii, cât şi autorităţile locale implicate la echipă s-au declarat sideraţi de hotărârea preşedintelui clubului.

 „Nu ştim ce se întâmplă, dar astfel de evenimente nu sunt un lucru bun pentru club. Ne întâlnim cu Duşan Uhrin pentru a ne lămuri şi noi”, a declarat Mircea Muntean, unul dintre liderii suporterilor timişoreni.

Prefectul judeţului Timiş, Ovidiu Drăgănescu, l-a atacat dur pe Marian Iancu, autorităţile locale contribuind la finanţarea echipei. „Îi cer public domnului Iancu să revină asupra acestei hotărâri.

Niciodată nu au fost făcute atâtea puncte într-un tur de campionat. Vine un antrenor serios, care-şi face datoria cu prisosinţă, iar patronatul românesc îl răsplăteşte cu destituirea”, a spus Drăgănescu, care a anunţat posibile măsuri la adresa lui Iancu.

„Putem merge până acolo încât să condiţionăm participarea autorităţilor la finanţarea clubului de consultarea noastră în luarea unor asemenea hotărâri.

Nu se poate ca doar un singur individ, după mofturile sale de seară sau de dimineaţă, să facă asemenea mutări şi să provoace asemenea cutremure în rândul a cel puţin 50.000 de fani”, a mai spus prefectul de Timiş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite