Suporterii rămân optimişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea de la Bordeaux, suporterii clujeni încă mai speră la calificare. Ei consideră că prezenţa în Liga Campionilor reprezintă un bonus pentru CFR. Pe Chaban-Delmas, au fost

După înfrângerea de la Bordeaux, suporterii clujeni încă mai speră la calificare. Ei consideră că prezenţa în Liga Campionilor reprezintă un bonus pentru CFR.

Pe Chaban-Delmas, au fost prezenţi peste 500 de suporteri CFR care au cântat în permanenţă.

Francezii, extrem de civilizaţii ieri, odată cu avionul echipei, au sosit la Cluj şi primii 50 de fani, care nu s-au declarat supăraţi după eşecul din Franţa.

 Purtătorul de cuvânt al galeriei, Mihai Domşa, a spus că deplasarea a avut loc fără incidente şi i-a lăudat pe suporterii francezi, care în opinia lui sunt extrem de civilizaţi.

„Suntem în cărţi în continuare, nu avem de ce să fim supăraţi. Pe străzi s-a simţit tensiunea înaintea partidei, dar nu au fost niciun fel de incidente.
 Ne-am plimbat fără probleme în vişiniu, dar acolo oamenii sunt civilizaţi, spre deosebire de unii de la noi. S-a cântat foarte mult pe stadion şi ne-am simţit bine”.

Aseară a sosit o altă parte a suporterilor clujeni, iar pe parcursul zilei de astăzi sunt aşteptaţi şi cei care au plecat în Franţa cu maşinile personale. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite