Suporterii polonezi boicotează un meci al naţionalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii polonezi boicotează un meci al naţionalei
Suporterii polonezi boicotează un meci al naţionalei

Peste 83.000 de suporteri polonezi au semnat un apel la boicotarea unui meci al echipei naţionale, în semn de protest împotriva Federaţiei poloneze de fotbal, pe care o fac responsabilă de valoarea mediocră a fotbalului polonez.

"83.503 suporteri au subscris deja la acţiunea noastră de protest", anunţă site-ul www.koniecpzpn.pl, al cărui nume înseamnă în poloneză "PZPN s-a sfârşit".

Organizatorii acestei manifestări cheamă la boicotarea meciului dintre selecţionata Poloniei şi Slovacia, din preliminariile Mondialului-2010, de pe 14 octombrie, de la Chorzow.

Purtătorul de cuvânt al federaţiei a calificat protestatarii drept "sabotori" şi "huligani". "Aceşti oameni, cărora nici nu le cunoaştem identitatea, terorizează opinia publică", a adăugat el.

Dar apelul la boicot pare să fi găsit un ecou real în sânul populaţiei, întrucât, potrivit cotidianului Gazeta Wyborcza, doar 4.000 de bilete au fost vândute până în prezent pentru meciul cu Slovacia, pentru un stadion de 40.000 de locuri, informează Agerpres.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite