Timişoara: Suporterii timişoreni au întrerupt finala Cupei României!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumiţi de evoluţia favoriţilor din Finala Cupei României, fanii bănăţeni au ales să se răfuiască cu forţele de ordine.

Pe finalul partidei, o parte dintre suporterii veniţi de la Timişoara au forţat pătrunderea pe gazon, iar câţiva dintre ei au reuşit să întrerupă partida.

Cu cinci minute înainte de finalul partidei, Bădoi a centrat de pe dreapta, un suporter a pătruns pe gazon, a vrut să trimită mingea spre poartă însă a luftat. Balonul a ajuns la Karamyan care a marcat, însă golul a fost anulat.

Meciul a fost întrerupt minute bune, iar Jandarmeria a intervenit în forţă. Peluza alocată fanilor timişoreni a fost evacuată aproape în totalitate, iar "aroma" gazelor lacrimogene folosite s-a simţit în tot stadionul, inclusiv pe teren. Conflictul nu s-a terminat acolo, jandarmii şi fanii timişoreni întâlnindu-se din nou pe terenul sintetic din spatele stadionului, unde cu câteva ore mai devreme s-a desfăşurat finala Cupei României la fotbal feminin.

Fanii timişoreni au rupt gardurile de protecţie încă din prima repriză, dar intervenţia forţelor de ordine a fost întârziată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite