Suporterii infirmă că mitingul împotriva lui Gigi Becali este comandat politic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS) a anunţat, vineri, că marşul de protest împotriva lui Gigi Becali, programat cu o zi înaintea alegerilor europarlamentare, nu este comandat politic, aşa cum patronul grupării din Ghencea a afirmat în mai multe rânduri.

"Pentru a elimina orice interpretare rău-voitoare sau pur si simplu neinformată, precizăm că marşul organizat de AISS nu are niciun fel de implicaţie politică. Nu ne interesează calitatea de om politic a domnului George Becali, ci strict autointitulata sa postură de creditor al clubului Steaua", se arată într-un comunicat al AISS. Fanii afirmă că şi-ar fi dorit să organizeze mitingul pe 7 iunie, atunci când se aniversează 62 de la înfiinţarea grupării din Ghencea, însă au fost nevoiţi să-l devanseze cu o zi tocmai din cauza alegerilor europarlamentare.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a făcut un apel la toţi cei care vor participa la protest să se manifeste în mod civilizat la adresa lui Becali. "Încă o dată, AISS face apel către toţi suporterii stelişti prezenţi la marş să se manifeste decent, fără injurii şi fără nicio referire la calitatea politică a lui George Becali, pentru a evita orice deturnare a sensului acestui marş de către acesta". AISS va organiza sâmbătă, de la ora 17:00, un marş de protest la adresa patronului Gigi Becali, prin care vrea să atragă atenţia asupra "situaţiei fără ieşire în care se găseşte echipa".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat în mai multe rânduri că mitingul fanilor este comandat politic înaintea alegerilor europarlamentare din 7 iunie, iar cel care se află în spatele acestie acţiuni ar fi Marian Vanghelie, preşedintele PSD Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite