Suporteri belgieni, "cumpăraţi" la licitaţie de Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fani
Fani

Suporteri belgieni, frustraţi de absenţa naţionalei lor de la Euro-2012, s-au pus în vânzare pe site-ul eBay, în beneficiul UNICEF, fiind cumpăraţi, luni, de un olandez, cu suma de 3000 de euro.

Aceşti "fani de închiriat" vor susţine acum Olanda pentru o cauză bună, cei 3000 de euro strânşi la licitaţie urmând să fie oferiţi unui proiect al UNICEF.

"Ne-am vândut şi acum suntem mândri că suntem «mercenarii» Olandei. Proprietarul nostru a fost generos şi a oferit suma de 3.000 euro pentru Noodschool, un projet al UNICEF", a declarat unul dintre fani pentru cotidianul belgian Vers l'Avenir.

Pe reţeaua de socializare Facebook, mişcarea şi-a găsit numeroşi adepţi: în grupul "Belgian soccer fans for sale for Euro 2012" existând acum peste 20.000 de membri, conform mediafax.

"Din nou, suporterii belgieni nu au echipă la un mare turneu. Or, să urmăreşti meciurile fără a resimţi nicio tensiune este...insuportabil", a povestit un membru al grupului.

"Vom urmări meciurile, vom susţine echipa, îi vom purta culorile, vom agita drapelele şi poate vom învăţa şi imnul naţional. Da, chiar dacă este vorba de Olanda. Când echipa susţinută va fi eliminată, vom fi în doliu 24 de ore şi apoi ne vom pune din nou în vânzare pe eBay", au anunţat organizatorii, înainte de încheierea licitaţiei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite