Ionuţ Voicu (FC Braşov): „Suntem invincibili acasă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Voicu (FC Braşov): „Suntem invincibili acasă"
Ionuţ Voicu (FC Braşov): „Suntem invincibili acasă"

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Ionuţ Voicu, a declarat că formaţia la care evoluează este invincibilă pe teren propriu şi împreună cu coechipeirii săi, doreşte să continue pe aceeaşi linie şi după meciul cu Dinamo, din etapa a X-a a Ligii I.

Voicu crede că echipa a avut un start bun în acest campionat şi având în vedere acest aspect, trebuie să se afirme şi în meciurile următoare. „Primul joc după pauza competiţională, cel cu Dinamo, este cel mai dificil, însă vom da totul în teren să câştigăm. Ştim că Dinamo este o echipă puternică, însă noi suntem invincibili pe teren propriu şi ne dorim să continuăm pe aceeaşi linie. Sperăm să învingem pe Dinamo, pentru că ne dorim să ne menţinem în primele locuri”, a spus Voicu pentru site-ul oficial al clubului.

Ionuţ Voicu a precizat că FC Braşov putea obţine mai mult de un egal în meciul din runda precedentă, cu Oţelul Galaţi, în care a reuşit să marcheze unicul gol al formaţiei sale. "M-am bucurat foarte tare că am reuşit să marchez primul meu gol în Liga I, însa sper să nu fie şi ultimul. Pentru mine important este să joc cât mai mult şi să ajut echipa să-şi îndeplineasca obiectivele", a menţionat mijlocaşul.
FC Braşov va întâlni, vineri, pe stadionul "Tineretului", formaţia Internaţional Curtea de Argeş într-un meci amical.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite