FOTBAL: Marica: "Suntem echipa mai bună şi trebuie să câştigăm cu Unirea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Marica: "Suntem echipa mai bună şi trebuie să câştigăm cu Unirea"
FOTBAL: Marica: "Suntem echipa mai bună şi trebuie să câştigăm cu Unirea"

Atacantul român al lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a declarat, aseară, că se aşteaptă la un meci greu cu Unirea Urziceni în Liga Campionilor, însă a precizat că formaţia sa este mai bună şi trebuie să câştige partida de la Bucureşti.

"Mă aştept la un meci greu, întâlnim un adversar organizat, iar acest lucru se datorează domnului Dan Petrescu. A reuşit cu o echipă mică sau mai bine spus mai slab cotată să joace în Liga Campionilor. Sunt jucători de valoare, sunt periculoşi, însă în opinia mea noi suntem echipa mai bună şi noi trebuie să câştigăm meciul", a declarat Ciprian Marica, într-o conferinţă de presă susţinută la stadionul Steaua.

Jucătorul român şi-a exprimat regretul că sorţii i-au scos în cale o altă echipă românească, după ce formaţia sa a jucat cu FC Timişoara în play-off-ul competiţiei. "Îmi pare rău că joc încă o dată împotriva unei echipe din România. Sunt român şi nu doresc să întâlnesc în cupele europene formaţii româneşti. Totuşi, am venit aici pentru a câştiga şi a aduna puncte. Sunt jucător profesionist şi trebuie să mergem mai departe. Unirea este o echipă compactă şi foarte organizată, are un patron cum rar s-a văzut în fotbalul din România şi chiar dacă nu are nume sonore în echipă, jucătorii ei sunt foarte periculoşi", a spus Marica, în opinia căruia formaţia germană ar fi dezavantajată dacă va juca pe un gazon de slabă calitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite