FOTBAL: Bergodi: "Sunt şanse să rămân la Iaşi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat că ar putea continua pe banca echipei din Copou doar în cazul în care în sezonul viitor se va dori realizarea unui obiectiv mai îndrăzneţ decât evitarea retrogradării.

"Am discutat cu conducerea clubului ieşean, dar urmează şi alte întâlniri. Eu nu sunt absurd în privinţa cerinţelor. Vreau să existe un buget clar şi perspective pentru un sezon în care echipa să nu se lupte pentru evitarea retrogradării. Sunt şanse să rămân doar dacă ne vom propune un obiectiv mai îndrăzneţ. Cert este că până la meciul cu Rapid, de miercuri, vreau să fie clarificată situaţia, întrucât după meci plec acasă, în Italia, şi vreau să ştiu ce voi face. Dacă voi rămâne, semnez pe un sezon, iar obiectivul va fi un loc în prima parte a clasamentului", a spus Bergodi.

Tehnicianul a afirmat că se felicită pentru alegerea făcută în iarnă, aceea de a veni pe banca echipei din Copou: "Mă bucur că am făcut în iarnă această alegere de a veni la Poli Iaşi, pentru că a fost o experienţă frumoasă aici. Cred eu că am făcut lucruri extraordinare la Iaşi, iar despre munca mea aici, vorbesc nu doar oamenii cu care am colaborat, dar şi statisticile. În iarnă, când am venit, echipa era într-un moment foarte greu, dar am reuşit un retur bun şi ne-am salvat. Să nu se uite că în iarnă nu ştiam nimic despre această echipă, despre jucători, despre situaţia ei, iar în numai cinci luni am reuşit multe lucruri bune aici".

Bergodi a preluat pe Politehnica Iaşi în pauza dintre tur şi retur şi a reuşit salvarea de la retrogradare cu o etapă înainte de finalul sezonului. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, de mai multe ori, că îl doreşte pe Bergodi pe banca tehnică a roş-albaştrilor din sezonul viitor. 
 

Sursa: Newsin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite