FOTBAL: Bonetti: "Sunt mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Bonetti: "Sunt mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat"
FOTBAL: Bonetti: "Sunt mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat"

Antrenorul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat sâmbătă, după jocul cu Universitatea Craiova, că îşi dorea mult o victorie la debutul său, dar a precizat că este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, pentru că aceştia au evoluat cu sufletul.

"Sunt mulţumit doar de prestaţie nu şi de rezultat, consider că am pierdut două puncte. Am făcut o partidă aproape perfectă din punct de vedere tactic. Craiova şi-a creat ocazii doar pe contraatac şi din faze fixe, pe când noi am avut multe şanse. Doar golul ne-a lipsit, cu toate că şi pe acela l-am avut, dar nu ne-a fost acordat de arbitru. În niciun caz nu am vrut să jucăm la egal. Am avut multe alte ocazii, dar trebuie să mai lucrăm la finalizare. În plus, unii jucători importanţi încă nu sunt la capacitate maximă. Toată echipa a jucat bine şi asta vreau, să evoluăm cu inima", a spus Bonetti.

De cealaltă parte, tehnicianul Universităţii Craiova, Daniel Mogoşanu, a afirmat că rezultatul este echitabil, dar a recunoscut că şi-ar fi dorit mult să obţină o victorie. "Ocazii au fost de ambele părţi şi consider că remarcaţii acestui joc au fost portarii. Dacă cineva ar fi marcat, cu sigurnaţă ar fi câştigat cele 3 puncte. Ne-a lipsit luciditatea în atac şi sigur voi aduce îmbunătăţiri în perioada următoare. Totuşi, rezultatul ne lasă un gust amar, pentru că am fi vrut victoria".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite