FOTBAL:C.Ronaldo: "Sunt fericit că dau gol meci de meci"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:C.Ronaldo: "Sunt fericit că dau gol meci de meci"!
FOTBAL:C.Ronaldo: "Sunt fericit că dau gol meci de meci"!

Internaţionalul portughez al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, s-a declarat încântat de startul bun de sezon pe care îl are ehipa sa şi crede că reuşitele sale sunt o consecinţă a faptului că se simte foarte bine în sistemul de joc gândit de antrenorul Manuel Pellegrini, informează Marca.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a deschis scorul în victoria cu Villarreal, scor 2-0, marcând al cincilea gol în Primera Division şi a al şaptelea din această stagiune.

"A fost un meci dificil împotriva unui adversar incomod. Meritul nostru este că am reuşit să deschidem scorul foarte rapid, iar apoi am controlat jocul. Este foarte important că nu am făcut niciun pas greşit în acest start de sezon şi cred că jocul nostru poate fi şi mai bun. Personal, sunt foarte fericit că înscriu meci de meci, iar prin evoluţiile mele ajut echipa să câştige. Trebuie să le mulţumesc colegilor, dar şi antrenorului, care ştie să îmi pună în valoare calităţile", a spus Ronaldo.

Real Madrid s-a impus, miercuri seară, în deplasare, scor 2-0, în partida cu Villareal, şi are maximum de puncte după primele patru etape din campionatul Spaniei. Fostul jucător al lui Manchester United a deschis scorul în minutul 2, în urma unei acţiuni personale, iar brazilianul Kaka a transformat un penalty în minutul 74 şi a marcat primul său gol oficial pentru gruparea antrenată de Manuel Pellegrini.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite