FOTBAL: Conceicao: "Sunt dezamăgit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Conceicao: "Sunt dezamăgit"
FOTBAL: Conceicao: "Sunt dezamăgit"

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, duminică, după meciul cu Politehnica Iaşi, scor 1-1, că echipa sa merita să câştige, după aspectul jocului, şi este dezamăgit că a ratat şansa de a urca pe primul loc în clasament.

"Sunt decepţionat, am fi meritat să câştigăm. Am avut multe ocazii în prima repriză, dar Iaşi ne-a pedepsit în partea a doua. Echipa s-a străduit, am încercat să facem totul pentru a câştiga, păcat că nu am profitat de şansa avută să ajungem pe primul loc în clasament. Suntem la un singur punct de locul 1, obiectivele pot fi îndeplinite şi acum. Cu siguranţă, unii jucători nu s-au refăcut după meciul cu PSV, lucru care s-a văzut", a spus Conceicao.

Mijlocaşul Bogdan Mara a declarat că formaţia ardeleană era obligată să câştige jocul, dar egalul înregistrat nu trebuie considerat un rezultat tragic: "Suntem foarte supăraţi pentru că nu am reuşit să închidem meciul în prima repriză. Trebuia neapărat să câştigăm jocul, oricum acest egal nu este un capăt de ţară, nu s-a pierdut un campionat acum".

CFR Cluj a remizat, duminică, pe teren propriu, cu Politehnica Iaşi, scor 1-1. În urma acestui rezultat, ardelenii au acumulat 17 puncte şi au ratat ocazia de a urca pe primul loc în clasament, ocupat de Rapid, în timp ce Politehnica Iaşi a adunat 14 puncte şi se află pe locul 8. CFR se află pe poziţiile 2-3, la egalitate perfectă cu Unirea Urziceni.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite