Ronaldinho: "Sunt mai bun decât eram la Barcelona!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldinho
Ronaldinho

Internaţionalul brazilian al lui AC Milan, Ronaldinho, a declarat că este într-o formă mai bună decât în perioada în care evolua pentru FC Barcelona şi spune că acest fapt se datorează relaţiei foarte bune pe care o are cu antrenorul Leonardo, informează Corriere dello Sport.

"Sunt la fel cum eram odinioară. De fapt, cred că sunt mult mai puternic decât eram în urmă cu câţiva ani. Totul pare mult mai simplu acum, iar pentru aceasta trebuie să îi mulţumesc în primul rând lui Leonadro. Suntem foarte buni prieteni şi vorbim în limba mea despre orice. Nu am mai avut în cariera mea de fotbalist o asemenea relaţie cu un alt antrenor", a afirmat atacantul sud-american al grupării rossonere.

Ronaldinho, desemnat de curând de revista britanică World Soccer cel mai valoros jucător al ultimei decade, a mai spus că va face tot posibilul pentru a fi convocat în echipa naţională cu ocazia turneului final din 2010: "Vreau să îmi reprezint ţara la următoarele două ediţii ale Cupei Mondiale. Cum ar putea să mă ignore Dunga dacă voi continua să joc la fel cum o fac acum? Îmi doresc să fiu unul dintre protagonişti în Africa de Sud".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite