FOTO: Lupescu: "Sunt dezamăgit de atitudinea lui Mutu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Lupescu: "Sunt dezamăgit de atitudinea lui Mutu!"
FOTO: Lupescu: "Sunt dezamăgit de atitudinea lui Mutu!"

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, îl critică pe Adrian Mutu, cu care a avut şi o discuţie în acest sens în urmă cu câteva zile.

Lupescu îi transmite "Briliantului" să-şi facă ordine în viaţa personală. "Sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat, am vorbit şi eu la telefon cu Adrian în urmă cu câteva zile şi i-am spus că aşa ceva nu se face. Răzvan are mână liberă la chestiunile care privesc disciplina din lot şi poate să ia ce decizii vrea.Sunt dezamăgit de atitudinea lui Mutu din teren, dar mai ales de ce din afara lui. El trebuie să ştie ce vrea de la naţională, pentru că naţionala ştie ce vrea de la el. Să-şi pună ordine în gânduri cât mai rapid", a spus Ionuţ Lupescu.

Directorul general al FRF s-a referit şi la situaţia lui Cristi Chivu, care a lăsat de înţeles că se gândeşte la o retragere de la naţională. "Chivu nu are de ce să se gândească la retragere. El este căpitanul echipei naţionale şi avem mare nevoie de el în continuare. În plus, de fiecare dată când a fost convocat, el şi-a făcut datoria. În legătură cu cartonaşul roşu pe care l-a încasat în meciul cu Serbia, vom face o contestaţie la FIFA, pentru că noi considerăm că a fost eliminat nemeritat".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite