Grigoraş: „Sunt foarte multe lucruri în neregulă la Poli”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grigoraş: „Sunt foarte multe lucruri în neregulă la Poli”
Grigoraş: „Sunt foarte multe lucruri în neregulă la Poli”

Antrenorul ieşenilor l-a exclus din lot pe slovenul Bersnjak după ce acesta s-a prefăcut bolnav înainte de meciul cu Dinamo.

Petre Grigoraş nu se dezice de principiile sale nici în condiţiile în care lotul lui Poli Iaşi este decimat de indisponibilităţi. Chiar dacă duce o lipsă acută de mijlocaşi, „Grig” l-a exclus din lot pe slovenul Dominik Bersnjak după ce acesta a încercat să se scoată din echipă înainte de jocul de duminică cu Dinamo.

„După ce sâmbătă nu a avut nicio problemă medicală, Dominik mi-a zis azi că nu poate să joace pentru că este răcit tun. Cu toate acestea, l-am prins cu bagajul gata făcut în cantonament înaintea antrenamentului de dimineaţă. După jumătate de oră s-a vindecat ca prin minune. Am prezentat situaţia conducerii şi am decis că Bersnjak este inexistent pentru prima echipă a lui Poli până la finalul campionatului”, a declarat Grigoraş.

Tehnicianul a indicat că acesta este numai unul dintre lucruruile care au făcut ca Poli să ajungă în această situaţie de criză. „La mine nu merge cu măgării din acestea ieftine. Este imposibil să ai o asemenea atitudine, dar acesta este numai unul dintre foarte multe lucruri care sunt foarte în neregulă la Poli şi pe care nu le-am ştiut când am venit aici. Nu e de mirare că Poli se zbate de atâta timp să evite retrogradarea”, a precizat Grig, care a stabilit obiectivul pentru ultimele cinci meciuri ale turului de campionat.

„Dacă mai strângem patru puncte din aceste jocuri ar trebui să ne considerăm satisfăcuţi”, a încheiat, supărat, Grigoraş.

Poli Iaşi a fost învinsă, duminică seară, cu 1-3 de Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a XII-a din Liga 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite