FOTBAL: Şumudică a fost reinstalat pe banca Farului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Patronul formaţiei Farul Constanţa, Giani Nedelcu, a declarat că Marius Şumudică se va întoarce la echipă la dorinţa unanimă a jucătorilor, cu toate că tehnicianul fusese demis de pe banca tehnică în urmă cu două zile.

Finanţatorul clubului constănţean a promis că va achita şi restanţele financiare pe care le are la jucători. "Am discutat aproape o oră cu băieţii şi la finalul discuţiei am decis ca până joi să achităm toate restanţele financiare. A fost o ruptură între patronat şi echipă, liantul era domnul Crainiciuc, dar nu transmitea toate probleme băieţilor. Am avut încredere în el, dar a fost o ruptură între antrenor şi preşedinte. Toţi jucătorii spun că Şumudică nu a greşit şi că merită să rămână la Constanţa, va reveni la echipă marţi, am vorbit cu el şi totul e clar", a spus Giani Nedelcu.

Din cauza situaţiei incerte de la club, Marcel Lică, fostul arbitru, a declinat oferta de a prelua funcţia de preşedinte al Farului, deşi a mai ocupat această funcţie. Implicat în scandalul "Mită pentru arbitri" de la Piteşti, Lică ocupă în prezent funcţia de preşedinte al clubului privat de fotbal pentru copii şi juniori CS Metalul Constanţa.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite