Sugestii pentru Reghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chipciu e unul dintre atuurile  Stelei în disputa cu cei de la Spartak
Chipciu e unul dintre atuurile Stelei în disputa cu cei de la Spartak

Patronul Gigi Becali a anunţat încă de ieri care va fi echipa pe care o va introduce în teren tehnicianul de 37 de ani, pentru a nu avea parte de surprize precum cele de acum o săptămână, când  roş-albaştrii au pierdut cu 1-0, chiar pe teren propriu.

Gigi Becali a anunţat public ce sistem de joc trebuie să folosească Laurenţiu Reghecampf în meciul de astăzi cu Spartak Trnava. Patronul i-a sugerat antrenorului şi titularii, iar reacţia tehnicianului a uimit: „Nu mă deranjează, îmi uşurează munca".

Ca un avertisment: steliştii au mai trecut prin umilinţa de a fi eliminaţi de trupa din Trnava. Se întâmpla în 1968, în primul tur al Cupei Campionilor. După ce au câştigat cu 3-1 în România, „militarii" au pierdut atunci cu 4-1 în deplasare. „Aş juca mai degrabă 4-3-3 decât 4-2-3-1...cu Filip, Bourceanu şi Pintilii, iar în atac să fie Rusescu pe stânga, Rocha în centru şi Chipciu pe dreapta. Acum depinde ce alege Reghecampf", a anunţat latifundiarul din Pipera, care l-a ridicat în slăvi şi pe marele absent al partidei, Cristi Tănase: „Nu pot să-l mai critic pe Tănase pentru că a fost eliminat. Eu îl iubesc şi nu pot să mă supăr pe el. E magnific. Mă încântă ce face pe teren". 

Mijlocaşul a fost suspendat de UEFA pentru trei etape, în urma cartonaşului roşu primit în meciul tur, cu Spartak Trnava, din turul trei preliminar al Ligii Europa.

„Dodel", suspendat de UEFA pentru trei etape

Lajos Sătmăreanu, unul dintre jucătorii importanţi ai Stelei şi omul care a fost în teren la dezastrul cu Spartak din 1968, a analizat partida de azi. "Noi atunci eram în formare, iar ei aveau o echipă foarte bună, cu Adamec, cel mai tare vârf al Cehoslovaciei, aşa cum se numea pe vremuri. Acum, Steaua e mult mai bună ca Spartak şi se va califica, ar fi cea mai mare ruşine dacă nu ar face-o. Oricum, Reghe va găsi un înlocuitor pentru Tănase, şi nu se va simţi lipsa lui pentru că nu e un jucător care să ia taurul de coarne, el are doar sclipiri", a spus Sătmăreanu.

Dinamo se roagă pentru eliminarea rivalei

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf speră ca jucătorii stelişti care vor intra pe teren la partida tur să suplinească absenţa lui Tănase. „Pentru noi, Tănase este greu de suplinit. Tănase este într-o formă foarte mare, este un jucător foarte important, a şi marcat în ultimele meciuri. Dar eu consider că avem o echipă foarte puternică, iar jucătorii care vor avea şansa să joace la meciul retur trebuie să-l suplinească cât mai bine pe Tănase. Nu cred că trebuie să-l scoatem vinovat numai pe Tănase.

Toţi suntem vinovaţi, pentru că s-a luat cartonaşul în minutul 80 şi până atunci am avut foarte multe ocazii de gol. Eu sunt supărat pe el, dar sunt supărat în felul meu. Acesta este cel mai grav lucru care i se poate întâmpla unui jucător, să nu poată să joace, dintr-o prostie copilărească. Dar este târziu acum, nu are rost să mai discutăm", a spus Reghecampf.
Interesant e că, dacă Steaua ar fi eliminată de Spartak, Dinamo ar fi cap de serie în playoff-ul Ligii Europa, astfel că ar avea şanse mari la calificarea în grupe.

"Chiar dacă nu ne calificăm în play-off-ul Europa League, Reghe nu va fi dat afară, pentru că se conturează o echipă foarte puternică."
Gigi Becali patron Steaua

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite