FOTBAL: Arman Karamian speră ca Timişoara să facă surpriza la Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Arman Karamian speră ca Timişoara să facă surpriza la Stuttgart
FOTBAL: Arman Karamian speră ca Timişoara să facă surpriza la Stuttgart

Atacantul Arman Karamian a declarat, luni, că FC Timişoara trebuie să îşi joace şansa până la capăt în meciul retur cu VfB Stuttgart şi speră ca formaţia sa să reuşească surpriza în Germania.

"Important pentru noi este să fim gata de meci, să intrăm şi să jucăm cât putem de bine acolo. Normal că sperăm, în fotbal se poate întâmpla orice.

Dacă dăm gol repede, putem câştigă. De ce să nu credem în calificare? Sperăm să facem o surpriză mare, pentru că nimic nu e imposibil.

Va fi greu fără Alexa, Artiom şi poate Parks, dar ăsta e fotbalul, trebuie să jucăm", a declarat Arman Karamian, după antrenamentul susţinut de echipa sa luni seară.

Portarul Costel Pantilimon a admis că indisponibilităţile din lot vor fi o problemă pentru echipă, dar s-a declarat încrezător în şansa timişorenilor.

"Normal că se va vedea lipsa căpitanului. Mai mult, nici Artiom nu va fi pe teren, dar ei ne vor susţine din tribune. Avem mulţi accidentaţi, dar cei care îi vor înlocui trebuie să îşi facă datoria", a spus Pantilimon.

Partida VfB Stuttgart-FC Timişoara, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21:45. În tur, gruparea germană s-a impus, la Timişoara, scor 2-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite