Semne bune pentru Poli, Stuttgart a luat bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversara Timişoarei în ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor, VfB Stuttgart, a pierdut în prima etapă cu Wolfsburg, scor 2-0, pe terneul campioanei Germaniei.

Chiar dacă la VFB Stuttgart a evoluat Alexander Hleb, revenit de la FC Barcelona şi rusul Pavel Pogrebnyak, considerat transferul verii, şvabii nu au reuşit să împiedice înfrângerea de la Wolfsburg. “Verzii” s-au impus după golurile lui Misimovici (71) şi Grafitwe (82).

Ciprian Marica a intrat în teren în minutul 68, în locul brazilianului Cacau, însă nici românul nu a putut schimba soarta jocului. Cel mai scump transfer din istoria lui Stuttgart, atacantul naţionalei noastre este în continuare considerat  marea dezamăgire pentru echipa care a ocupat locul trei în sezonul trecut. Timişorenii nu au avut niciun reprezentant la acest meci, însă vor urmări mâine partida, pe DVD, şi vor trimite un om care să-i urmărească pe nemţi la următoarea partidă a lui VfB, acasă cu Freiburg.

Stuttgart a jucat în formula: Lehmann - Trasch, Tasci, Delpierre, Magnin - Khedira, Hitzlsperger, Gebhart (Elson 72), Hleb (Simak 56) - Cacau (Marica 68), Pogrebniak.

Babbel nu are licenţă

În Germania există o veritabilă dispută în ceea ce-l priveşte pe Marcus Babbel, antrenorul echipei VfB Stuttgart. Fostul internaţional a preluat postul de principal după demiterea lui Armin Veh, care a ajuns tocmai la WFL Wolfsburg. Babbel nu are licenţă de antrenor, însă a fost iertat până acum pentru că a făcut parte din naţionala Germaniei, care a câştigat Campionatul European, în 1996. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite