Dan Petrescu a dat autografe la Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu este foarte aproape de a realiza o altă minune cu Unirea Urziceni
Dan Petrescu este foarte aproape de a realiza o altă minune cu Unirea Urziceni

Unirea Urziceni a ajuns în urmă cu puţin timp la Stuttgart, acolo unde va susţine miercuri seara (21:45), un meci istoric împotriva formaţiei la care evoluează Ciprian Marica

Jucătorii Unirii au părut extrem de optimişti la sosirea în oraşul german. Astăzi la prima oră trupa lui Dan Petrescu, îmbrăcată la patru ace, s-a prezentat la avion: cu soţii şi prietene, cu suporteri şi invitaţi. Sună pompieristic, dar lumea este încrezătoare, nu vezi o cută de îngrijorare pe niciun chip al sportivilor care vor să facă astăzi meciul vieţii. Charter-ul Tarom, acelaşi folosit şi de lotul olimpic al României pentru deplasarea la Beijing, dar şi în mod obişnuit de naţionala de fotbal, a transportat cam 200 de persoane.

Pablo Brandan a fost printre cei mai buni jucători ai Unirii în această ediţie a Ligii Campionilor

Alte câteva sute sunt aşteptate să vină în sectorul rezervat pentru fanii români, care vor fi însă într-o inferioritate numerică netă în această seară. Asta cu atât mai mult cu cât preşedintele Mihai Stoica ne-a declarat că a refuzat mare parte din cota de bilete alocată de gazde, de teama unor posibile incidente care să fie generate de suporterii stelişti ce ar putea protesta împotriva lui Gigi Becali.

Mâine seară au de dat un ultim examen important în cea mai tare competiţie intercluburi din Europa. Bilaşco şi compania nu trebuie să obţină decât un egal pentru a se califica mai departe şi pentru a intra în istorie.

Clasament Grupa G

Sevilla 5 10
Unirea Urziceni 5 8
Stuttgart 5 6
Rangers 5 2

Fostul mare jucător al lui Chelsea a fost solicitat pentru autografe de suporterii nemţi încă de la sosirea la Stuttgart.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite