Meme: "Nu mă tem de meciul de la Stuttgart"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat după meciul câştigat  de ialomiţeni la Piatra Neamţ, scor 3-2, că Varga şi compania poate obţine calificarea în optimile Ligii Campionilor, după partida din Germania, împotriva celor de la Stuttgart

Mihai Stoica consideră că Unirea Urziceni a câştigat cu şansă meciul cu Ceahlăul. "Trebuie să fim realişti şi să recunoaştem că a fost cel mai slab joc al echipei noastre în acest campionat şi că am câştigat cu şansă.

Urmează pentru noi meciul cu cea mai mare miză din ultimii ani (n.r. - la 9 decembrie, cu VfB Stuttgart, în grupa G a Ligii Campionilor), sperăm să facem un joc foarte bun şi să avem şansă, altfel va fi aproape imposibil. Nu mă tem deloc de meciul de la Stuttgart, deja un obiectiv s-a atins, vom juca în primăvara europeană. Dacă vom reuşi un miracol la Stuttgart, vom continua în LC, am fi prima echipă care ajunge la acest nivel lângă Manchester şi Barcelona, dar ştim că va fi foarte foarte dificil", a menţionat Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite