Sabău: "Meciul cu Stuttgart e ca o finală pentru noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sabău: "Meciul cu Stuttgart e ca o finală pentru noi"
Sabău: "Meciul cu Stuttgart e ca o finală pentru noi"

Antrenorul echipei bănăţene, Ioan Ovidiu Sabău, a încercat să-şi motiveze elevii chiar şi la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Stuttgart.

Citeşte şi:

Antrenorul lui Stuttgart este convins că va învinge pe "Poli"

VfB Stuttgart a fost întâmpinată cu căldură la Timişoara (GALERIE FOTO)

Costel Pantilimon va închide poarta

Tehnicianul este conştient de diferenţa dintre cele două echipe, dar are încredere în jucătorii săi. "Ne-am dorit mult să ajungem aici, acest meci este ca o finală pentru noi. Cu Şahtior am surprins pe toată lumea, echipa este în formă, jucăm bine şi în campionat. Stuttgart e un adversar puternic, cu mulţi jucători de nivel internaţional în lot. Ne dăm seama de ceea ce avem în faţă. Suntem o echipă mică, însă avem ambiţiile noastre, avem o şansă şi vom lupta pentru ea. Fac apel la inteligenţa tactică a jucătorilor mei şi la dorinţa lor de afrimare. Cu o bună organizare, disciplină tactică şi luptând până în ultimul minut putem obţine un rezultat bun", a spus Neluţu Sabău.

Căpitanul lui "Poli", Dan Alexa, speră că echipa timişoreană va produce surpriza şi în această rundă a Ligii Campionilor. "Suntem la un pas de grupele Ligii Campionilor, este cea mai mare performanţă din cariera mea. VfB Stuttgart vine dintr-un fotbal care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Puţini ne-au dat şanse cu Şahtior, am trecut de ei, poate facem surpriza şi acum", a declarat mijlocaşul bănăţean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite