Stoicikov a plecat de la Mamelodi Sundowns

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hristo Stoicikov
Hristo Stoicikov

Hristo Stoicikov a renunţat la postul de antrenor al echipei sud-africane Mamelodi Sundowns, după ce oficialii clubului au întârziat să îi propună prelungirea contractului.

Bulgarul de 44 de ani a venit la echipă în iulie 2009 şi a terminat pe locul doi sezonul recent încheiat în Africa de Sud, dar nu a reuşit să obţină din partea conducerii o prelungire a înţelegerii.

„Nu voi antrena această echipă şi în sezonul următor pentru că nu mi s-a propus un contract. Am discutat cu preşedintele şi am ajuns la această concluzie", a spus Stoicikov.

Deţinut de magnatul mineritului Patrice Motsepe, clubul sud-african a cheltuit sume importante de bani pentru a câştiga titlul de campioană, postul bulgarului fiind condiţionat de această reuşită, care i-ar fi adus automat o prelungire a înţelegerii pe trei sezoane.

Sundowns a terminat însă pe poziţia a doua, la doar un punct în spatele Super Sport United, şi este în continuare implicată în două competiţii. Deşi contractul lui Stoicikov expiră de-abia în iunie, este puţin probabil ca fostul fotbalist al anului din 1994 să mai continue alături de sud-africani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite