FOTBAL: Ipoteză: maşina lui Stoichiţă a fost furată cu ajutorul unui computer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni nu au dat de urma maşinii lui Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, nici după 30 de ore de căutări. În noaptea de marţi de miercuri, când a fost furată mașina antrenorului, din aceeași zonă a mai dispărut un autoturism

Citiţi şi:

FOTBAL: Maşina lui Stoichiţă se putea porni doar cu o cheie specială

Reprezentanţii Poliţiei constănţene spun că este posibil ca BMW-ul X6 să fi fost furat cu ajutorul unui calculator, prin conectarea la computerul maşinii. Informaţia a fost confirmată şi de specialiştii firmei Mermin care comercializează alarme şi sisteme de siguranţă auto.

„Există o singură soluţie: achiziţionarea unui sistem de alarmă care să blocheze motorul. Un pager vă va avertiza în cazul în care cineva încearcă să vă deschidă capota sau portbagajul maşinii. O astfel de alarmă costă 1.700 de lei“, spun reprezentanţii firmei.

BMW-ul lui Mihai Stoichiţă a dispărut în noaptea marţi spre miercuri din faţa Hotelului Scala din Constanţa.
Autoturismul cu care s-a deplasat la Constanţa l-a primit cadou în urmă cu patru - cinci luni, aşa cum a spus Stoichiţă. Nu ştie dacă este asigurat şi nici care este valoarea lui. Pe piaţă, un astfel de BMW costă 85.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite