FOTBAL: Maşina lui Stoichiţă se putea porni doar cu o cheie specială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoichiţă, antrenorul grupării roş - albastre, a rămas fără autoturismul BMW X6 cu care s-a deplasat la Constanţa. Stoichiţă a observat că nu mai are maşina ieri dimineaţă, după ce a ieşit din Hotelul Scala unde a fost cazat.

„Maşina a stat în parcare pe timpul nopţii. Dimineaţă am observat că a dispărut din parcare. Imediat am anunţat Poliţia care a şi început cercetările“, a declarat antrenorul Stelei pentru Adevărul de Seară Constanţa.

Autoturismul cu care s-a deplasat la Constanţa l-a primit cadou în urmă cu patru - cinci luni. Nu ştie dacă este asigurat şi nici care este valoarea lui. Pe piaţă, un astfel de BMW costă 85.000 de euro.

BMW este un autoturism care are din fabricaţie un sistem de protecţie antifurt. „Autoturismul nu poate fi pornit decât cu o cheie specială“, a spus Cristian Dincă, directorul de vânzări Bavaria Motors, reprezentanţa BMW la Constanţa. Prin urmare, fie hoţii aveau cheia potrivită, fie au furat maşina cu ajutorul unei platforme. „Teoretic se poate fura orice“, a adăugat Dincă.

În noaptea de marţi de miercuri, când a fost furată mașina antrenorului, din aceeași zonă a mai dispărut un autoturism marca BMW X6. Poliţiştii constănțeni nu au reuşit până la această oră să dea de urma hoţilor şi nu au găsit nici maşinile furate.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite