Stoichiţă aruncă pisica în curtea lui Bergodi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoichiţă aruncă pisica  în curtea lui Bergodi
Stoichiţă aruncă pisica în curtea lui Bergodi

Tehnicianul e nemulţumit din cauza listei UEFA întocmită de italian, pentru grupele Ligii Europei. „Lippi“ ar fi vrut să-i folosească pe Pleşan şi pe Ovidiu Petre la Istanbul. „Campionatul este prioritar. Liga Europei este o competiţie frumoasă, dar economic nu este cea mai bună alegere pentru noi“, a declarat Stoichiţă.

În spatele spuselor tehnicianului stă o mai veche râcă pe care „Lippi” i-o poartă fostului antrenor din Ghencea, Cristiano Bergodi. „Pentru mine situaţia este destul de grea în Europa cu atâţia absenţi, însă trebuie să mă descurc cu ce am. Nu ştiu cine şi cum a făcut lista pentru UEFA, dar lipsesc anumiţi jucători care mi-ar fi fost foarte folositori la Istanbul”, a declarat Stoichiţă, făcând trimitere clară la italian.

Nemulţumirea sa e cauzată în special de faptul că Ovidiu Petre şi Mihăiţă Pleşan nu au fost trecuţi pe lista trimisă forului european. Amândoi au fost utilizaţi ca titulari în ultima partidă de campionat, la Timişoara. Dacă Stoichiţă are probleme cu un italian, tehnicianul lui Fenerbahce, Christoph Daum, a avut de furcă din cauza albanezilor. În vara acestui an, la revenirea sa pe banca celor de la Fener, neamţul a fost protagonistul unui incident controversat.

I s-a furat testamentul

În avionul cu care a sosit din Germania, Daum a fost prăduit de mai multe bunuri personale, printre care şi un laptop, pe care avea metode de antrenament, contacte de la jucătorii pe care îi avea în vizor, date despre fotbaliştii pe care urma să-i pregătească, copia contractului său de la Fener, ba chiar şi testamentul său! Realizând importanţa „comorii”, criminalii au cerut 100.000 de euro pentru a înapoia laptopul, ameninţând că în caz contrar vor face publice toate datele private ale tehnicianului!

Neamţul nu a fost de acord să plătească aceşti bani, însă nici hoţii, bănuiţi că ar fi albanezi, nu au trecut la faptele pe care ameninţaseră că le vor comite.

Totuşi, ei s-au gândit că puţin amuzament nu strică, astfel că au început să sune la numerele pe care le-au găsit în calculator, contactând-o chiar pe fosta soţie a lui Daum, Ursel, pe care au trimis-o să se întâlnească cu antrenorul. În cele din urmă, infractorii s-au potolit, însă Daum nu a mai văzut acel laptop.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite